O Društvu

Odvjetničko društvo Kardum je mladi ambiciozni tim pravnih stručnjaka s širokim iskustvom u domaćim i međunarodnim poslovima. Osnovna djelatnost društva je pružanje pravnih usluga u područjima trgovačkog prava i prava društava, parničnog prava, bankarskog prava i financiranja projekata posebno u području vodne infrastrukture.

Društvo je evoluiralo iz odvjetničkog ureda osnovanog 1995. godine od strane Josipa Karduma, pravnika od 1973, čija je namjera bila izgraditi odvjetničko društvo koje bi pružalo usluge iz svih grana prava i udovoljavalo svim potrebama svojih klijenata, s naglaskom na područje građanskog i trgovačkog prava.

 

Društvo se trenutno sastoji od 5 pravnika (4 odvjetnika i 1 vježbenika) sa znanjima iz mnogih područja prava. Većina naših zaposlenika uz hrvatski govori i engleski, a neki zaposlenici znaju
i njemački i talijanski jezik.

Profesionalni pristup i naglasak na stručnosti i uvažavanju specifičnih potreba i interesa naših klijenata čine naše društvo pouzdanim partnerom i snažnom podrškom našim klijentima.